Vertrouwde zorg voor kinderen in Heukelum, Nieuwland en Ameide

Ze zijn speels, spontaan en ontwapenend. Kinderen hebben de ruimte nodig om te spelen. Ook als u aan het werk bent. Natuurlijk bent u de opvoeder. Bij De Hummeltjeshoeve steunen wij u met verzorging en begeleiding van uw kinderen, afgestemd op uw wensen.

Hummeltjeshoeve denkt mee over opvoedingsvragen

Wij bieden kinderopvang op maat. Daarbij houden we rekening met het kind als individu. En met de behoeften en verlangens van de ouders. We denken met u mee als u opvoedingsvragen heeft. Dat doen we door intensief overleg met u. De betrokkenheid van de ouders bij De Hummeltjeshoeve is dus erg belangrijk.

Met kinderopvang bij ons in Heukelum, Nieuwland of Ameide kiest u voor opvang in een groep. Uw kind speelt in een omgeving waarin het omgaat met andere kinderen. Spelenderwijs steken ze iets van elkaar op. De kinderen verwerven een eigen plekje in de groep en leren elkaar te respecteren.

Onze uitgangspunten

We spelen in op de individuele behoeften en capaciteiten van elk kind.
We houden een vast dagritme aan. Dat biedt de kinderen duidelijkheid en een veilig gevoel.
We reiken materialen en situaties aan die een kind stimuleren in zijn ontwikkeling.
We geven ieder kind de individuele aandacht die het nodig heeft, zonder dat we het belang van de groep uit het oog verliezen.
Bij de inrichting van de locaties hebben we rekening gehouden met de benodigdheden voor kinderen van 0 tot 13 jaar en met hun behoeften en mogelijkheden. Spelen bij de Hummeltjeshoeve is vooral heel leuk.
Wij stimuleren de kinderen in het omgaan met dieren en we vinden het belangrijk dat ze actief zijn in de buitenlucht.

Adres

De Hummeltjeshoeve
Groeneweg 20
Heukelum,  4161 BK

Kvk:55899463

Contact 

 06 11 33 01 26
 0345 51 96 75

info@dehummeltjeshoeve.nl 


Kinderopvang in Heukelum, Ameide en Nieuwland.