Inschrijven bij een locatie van De Hummeltjeshoeve

U wilt zich geen zorgen maken over uw kind terwijl u aan het werk bent. Dat geruststellende gevoel dat uw hummel lekker aan het spelen is en goed wordt verzorgd. Meld uw zoon of dochter aan bij 1 van de locaties van De Hummeltjeshoeve in Heukelum, Ameide of Nieuwland.

Kinderdagverblijf Heukelum

Een spelletje doen, een boekje lezen of naar de kinderboerderij aan de andere kant van de Appeldijk. Uw kind ontwikkelt zich spelenderwijs en kan zich regelmatig lekker uitleven. U zou bijna wensen dat u zelf nog een ukkie was.

bso Heukelum

Koele kikkers. Zo voelen kinderen zich als ze naar de basisschool gaan. Bij de bso in Heukelum krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te groeien

Peuteropvang Heukelum

Rennen, spelen, zingen, bouwen, knutselen,
eten en weer doorgaan. Peuteropvang ’t Krakelingetje laat het Dorpshuis van Heukelum zinderen van de energie.

Kinderdagverblijf Ameide

Rupsjes groeien uit tot prachtige vlinders. Als de kinderen niet spelen, dan lezen ze een boekje of ze knutselen. Tussendoor zingen ze liedjes. Soms doen ze dat samen met de ouderen van het verzorgingstehuis waarin het dagverblijf 

gevestigd is.

Peuteropvang de Lieveheersbeestjes

Bij de Lieveheersbeestjes ontstaan de leukste kinderverhalen. Met de peuters van de opvang in de hoofdrol. Scheepstra en Ligthart, de schrijvers van de gelijknamige boekjes, zouden er vast en zeker trots op zijn.

Peuteropvang Nieuwland

Pinkeltje. Zo heet onze peuterspeelzaal in Nieuwland. Hier groeien de kleintjes spelenderwijs. Zodat ze uiteindelijk klaar zijn voor de stap naar het basisonderwijs.

Kinderdagverblijf Nieuwland

Van lekker kroelen met de leidsters tot een potje voetbal met alle vriendjes en vriendinnetjes. Dit is allemaal mogelijk op het kinderdagverblijf. Hier ontwikkelen de kinderen zich spelenderwijs en op eigen tempo.

BSO Nieuwland

Bij de BSO in Nieuwland krijgen de kinderen de ruimte om te ontdekken en te groeien. Maar vooral ook de tijd om bij te komen na een schooldag. Buitenspelen met de bal, gezellig knutselen, bouwen met lego of een spelletje samen met vriendjes en vriendinnetjes. Het is allemaal mogelijk.

Adres

De Hummeltjeshoeve
Groeneweg 20
Heukelum,  4161 BK

Kvk:55899463Contact 

 06 11 33 01 26
 0345 51 96 75

info@dehummeltjeshoeve.nl 


Privacy Statement


Kinderopvang in Heukelum, Ameide en Nieuwland.